LET OP: VANWEGE DE REGEN VINDT DIT EVENEMENT VANDAAG PLAATS IN 'DE TERP' (de passage waar ook H&M zit)

Ontdek jouw talent tijdens het Ontdekkersevenement!

Op dit evenement wordt de nieuwe Ontdekkersbrochure gepresenteerd. In deze brochure staat al het aanbod van de Ontdekkers in Rijswijk. Om je kennis te laten maken met het aanbod, zijn er op zondag 23 september diverse Rijswijkse aanbieders aanwezig in ‘In de Bogaard’. 

Er worden clinics en workshops verzorgd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Tussen 13:00 en 16:00 uur kunnen kinderen gratis meedoen aan supertoffe activiteiten. Proef, ervaar en ontdek welke (verborgen) talenten jij hebt. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven!

Na de opening om 13.00 uur, ga je aan de hand van een Ontdekkersplattegrond het avontuur aan. Op de Ontdekkersplattegrond kan je precies zien wat er allemaal te doen is op deze middag. En vergeet je Ontdekkerstasje niet, deze kan je ophalen bij de informatiekraam van de Ontdekkers.

Het complete aanbod is te zien in het nieuwe Ontdekkersbrochure. Word ook Ontdekker! Voor meer informatie over de cursussen, sport-, cultuur-, natuur-, taal- en techniekactiviteiten ga je naar: www.ontdekkersrijswijk.nl.