Bogaard stadscentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op de fiets en met de auto. Het stadscentrum ligt vijf minuten loopafstand van Station Rijswijk. Rondom het stadscentrum zijn 8 parkeergarages voor de auto en een bewaakte fietsenstalling op het Bogaardplein.

Reisinformatie met de auto

Bogaard stadscentrum is vlakbij de A4 en is goed bereikbaar met de auto.

A13, afslag Rijswijk/Den Haag Zuid A4, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het stadscentrum zich aan de rechterkant.

A12, tot Prins Clausplein, richting Rijswijk/Den Haag Zuid A4, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het stadscentrum zich aan de rechterkant.

A4, vanaf Amsterdam, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het stadscentrum zich aan de rechterkant.

A4, vanaf Vlaardingen, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het stadscentrum zich aan de rechterkant.

Reisinformatie met OV

Bogaard stadscentrum ligt op vijf minuten loopafstand van Station Rijswijk. Daarnaast komt zowel de bus als de tram in het stadscentrum. Voor een compleet reisadvies van deur tot deur klik hier.