Er komt een échte Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kun je vanuit je eigen auto de James Bond film ‘Spectre’ bekijken. Op zaterdag 22 september draaien we ‘The Blues Brothers’.  Wil jij hierbij zijn? Je kunt een toegangskaart kopen of winnen!

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn vanaf maandag 20 augustus te koop voor €15,- per auto, inclusief een hapje en een drankje. Je kunt een toegangskaart kopen bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Wees er snel bij, er zijn beperkt aantal kaarten.

Spaaractie

Voor beide avonden zijn 42 toegangskaarten te winnen door een volle spaarkaart in te leveren! In de week van 20 augustus zijn spaarkaarten huis aan huis verspreid. Heb je geen spaarkaart ontvangen of wil je een nieuwe spaarkaart? Bij alle winkels in het winkelcentrum zijn spaarkaarten te verkrijgen.

In de periode van 20 augustus tot en met 16 september ontvang je bij alle winkels in In de Bogaard bij aankoop van minimaal 10 euro 1 sticker. Wanneer je 5 stickers hebt gespaard, is de spaarkaart vol en kan deze ingeleverd worden in de inleverbox in de Prinsenpassage, tegenover J22, onder de roltrap van de MediaMarkt. Hoe meer spaarkaarten je inlevert, hoe groter de kans op een gratis toegangskaart! Op maandag 17 september 2018 worden de 84 winnaars bekend gemaakt.

Voor de Algemene voorwaarden van deze actie, klik hier.