Op 28 september 2019 komt er in winkelcentrum In de Bogaard - voor het derde jaar op rij - een Drive-In Bioscoop. Op het Bogaardplein komt een megagroot bioscoopscherm waarop de film 'Green Book' wordt gedraaid. 

Vanaf 19.15 uur gaat het Bogaardplein open en worden alle automobilisten naar hun plek begeleid. Via een radio FM-frequentie kun je het geluid van de film in je eigen auto horen. Om 20.00 uur start de film 'Green Book'. 

Green Book

De film 'Green Book' verdiende in 2019 de oscar voor beste film. Green Book won ook de Oscar voor beste scenario en Mahershala Ali won de prijs voor zijn rol in de film als beste mannelijke bijrol. 

Green Book is een Amerikaanse biografische roadmovie uit 2018 onder regie van Peter Farrelly. De film is gebaseerd op de vriendschap tussen pianist Don Shirley (Donald Walbridge Shirley (29 januari 1927 – 6 april 2013)) en diens chauffeur en lijfwacht Tony Lip (de historische uitsmijter en latere filmacteur Frank Anthony Vallelonga Sr. (30 juli 1930 – 4 januari 2013)). De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali en Viggo Mortensen.

Toegangskaarten kopen of winnen?

Op het Bogaardplein is plek voor 90 auto's.

Wil je kans maken op een van de 45 gratis toegangskaarten, dan kun je dit formulier  digitaal invullen tot en met zondag 22 september.  Ook kan het formulier dat op 4 september in Groot Rijswijk en Posthoorn staat ingevuld ingeleverd worden in de inleverbox onder de roltrap van MediaMarkt. Prijswinnaars krijgen maandag 23 september persoonlijk bericht via de e-mail. 

Wil jij bij sowieso bij dit gave evenement aanwezig zijn? 45 kaarten zijn van 26 augustus t/m 22 september (of zolang de voorraad strekt) te koop bij Hoogvliet, Specsavers en Mooon voor €15,- per auto.

 

Liever 's middags de film Huisdiergeheimen kijken? Kijk dan hier voor meer info.