KERST IN DE BOGAARD

Rond de kerstdagen organiseert Winkelcentrum In de Bogaard weer verschillende leuke activiteiten. Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 december kun je genieten van leuke producten en heerlijke hapjes en drankjes bij de kersthuisjes, een ritje maken in de kersttrein of de arrenslee en genieten van prachtige kerstmuziek. It’s beginning to look a lot like Christmas!

 

Kerst- en nieuwjaarsschommel

Op de foto op een gave kerstschommel? Dat kan op zaterdag 8 en woensdag 19 december in de Sterpassage (tegenover Mooon). Nofa Fotografie zal hier, net als vorig jaar, staan met de schommel en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er 2 foto's gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor uw eigen gebruik.

 

Knutselen met Trias

Op zondag 23 december kan er een leuke kerstknutsel gemaakt worden met Trias. Schuif gezellig aan tussen 12:30 en 16:30 bij deze gratis workshops!

 

Kersthuisjes en entertainment

Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 centrum is het winkelcentrum één en al kerst. Tijdens deze vijf dagen staan er op 4 plekken in het winkelcentrum huisjes waaruit de lekkerste producten en leukste kerst- en winterartikelen worden verkocht. Verschillende kerstmuzikanten zorgen voor een extra gezellige kerstsfeer. Just Dance zal zaterdag 22 december gave voorstellingen geven! Tevens is er voor de jongsten op zaterdag en maandag een heel leuk treintje dat de hele middag door het winkelcentrum rijdt. Op zondag kun je met een echte arrenslee door het winkelcentrum! Hieronder is het programma per dag te vinden.

Donderdag 20 december

-Bezoek tussen 09.30 en 21.00 uur de gezellige houten huisjes met daarin verschillende, veelal handgemaakte producten en lekkernijen! 

-Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je de levende, wandelende kerstboom met het kerstelfje ontmoeten! 

-Tussen 17.00 en 21.00 zorgt Rainbow Kerstdixie voor gezellige live kerstmuziek

 

Vrijdag 21 december

-Bezoek tussen 09.30 en 21.00 uur de gezellige houten huisjes met daarin verschillende, veelal handgemaakte producten en lekkernijen! 

-Tussen 13.00 en 18.00 uur rijdt de Kerstman op een enorme fiets door het winkelcentrum. Hij maakt voor de kinderen allerlei leuke ballonfiguren als hondjes, zwanen, vogels en spinnen.

-Tussen 18.00 en 21.00 zorgt het Dickens Muse Duo voor gezellig muzikaal entertainment.

 

Zaterdag 22 december

-Bezoek tussen 09.30 en 17.00 uur de gezellige houten huisjes met daarin verschillende, veelal handgemaakte producten en lekkernijen! 

-Rij zaterdag tussen 12.00 en 17.00 mee met het kersttreintje! Dit leuke mini treintje rijdt gratis een rondje door het winkelcentrum. Leuk voor jong en oud! Stap jij ook in?

-Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur zal Just Dance op het podium op het Bomenplein mooie dansoptredens laten zien!

-Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen ook Popkoor New Pop-Art en Gospel Singers zorgen voor mooie, live kerstmuziek!

-Vanaf 13.00 uur zal in de Prinsenpassage  gezellige kerstmuziek te horen zijn van Christmas Voices, een leuk koor uit Den Haag! 

 

Zondag 23 december

Bezoek tussen 12.00 en 17.00 uur de gezellige houten huisjes met daarin verschillende, veelal handgemaakte producten en lekkernijen! 

Kom helemaal in de kerstsfeer tijdens een ritje in de arrenslee! Tussen 12. 00 en 17.00 rijdt de arrenslee met 2 paarden rond.  

Tussen 12.30 en 16.30 uur kun je aanschuiven bij een leuke kerstknutselworkshop verzorgd door Trias. Deze worshop vindt plaats in de Prinsenpassage, bij de roltrap van MediaMarkt. Je kunt hier je eigen kerstbal versieren. Schrijf jouw kerstwens op, stop hem in de bal en hang deze in de boom of geef hem cadeau aan iemand! 

Op het Bomenplein zal op het podium een witte vleugel staan. Achter deze piano zit een geweldige zanger en pianist die de hele middag zal zorgen voor een zeer gezellige sfeer! 

De Parade van Koning Winter maakt deze dag compleet! Sneeuwpop Olaf is aanwezig en wordt op een groot voertuig begeleidt door verschillende winterse figuren. Deze ontmoeting met Olaf is wel heel bijzonder! 

 

Maandag 24 december

-Bezoek tussen 11.00 en 17.00 uur de gezellige houten huisjes met daarin verschillende, veelal handgemaakte producten en lekkernijen! 

-Maandag kun je tussen 12.00 en 17.00 uur weer instappen in het kersttreintje! Gezellig een ritje door het winkelcentrum, en kom nog meer in de kerstsfeer!

-Tussen 12.30 en 16.30 uur zorgt de Charles Dickensband voor vrolijke kerstklanken! Zij lopen rond door het winkelcentrum en laten hun kerstrepertoire horen!

 

Extra koopavond

Vrijdag 21 december is er een extra koopavond in het winkelcentrum. De winkels, en ook de kersthuisjes, blijven die dag tot 21.00 uur open. Maandag 24 december sluiten de winkels om 17.00 uur.

 

De winkeliers van winkelcentrum In de Bogaard wensen u heel fijne feestdagen!