Op zaterdag 11 mei richt winkelcentrum In de Bogaard een moederdagwinkeltje in. Het moederdagwinkeltje is te vinden in de Prinsenpassage, in de unit tegenover Bonita en is op deze dag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het moederdagwinkeltje is alleen toegankelijk voor kinderen tot en met twaalf jaar en strikt verboden voor (vaders en) moeders! In het winkeltje kunnen kinderen zelf een cadeautje uitzoeken voor hun moeder. Alle cadeautjes in het winkeltje kosten maximaal €5,-. Kinderen worden, indien nodig, geholpen bij hun aankoop door de medewerkers van True Colors Childcare in het winkeltje. Alle cadeautjes mogen door de kinderen zelf ingepakt worden!

Het winkeltje is te vinden in de Prinsenpassage, in de unit tegenover Bonita.

 

Wil je zelf ook iets moois maken voor jouw moeder? Dat kan! In de Prinsenpassage, onder de roltrap van MediaMarkt, kun je op zaterdag 11 mei tussen 11.00 en 15.00 uur onder begeleiding van Trias, Centrum der Kunsten, een mooie amulet bewerken en versieren.

 

Nofa Fotografie staat op 4 mei in de Sterpassage (tegenover Mooon) om gave foto's te maken voor Moederdag. Ga op de foto 'in the box' en geef jouw moeder op 12 mei een mooie foto cadeau! Voor slechts €5,- krijg je een mooie tweeluik digitaal toegestuurd!