Winkelcentrum In de Bogaard verandert zaterdag 26 januari tussen 12:00 en 16:00 in een sprookjesachtig paradijs!  Een glittertattoo, een ritje in de koets en meezingen met Starz: niets is te gek!

Meet & Greet

Ontmoet jouw favoriete prinses en ga met haar op de foto!

12.00-12.30  Anna, Elsa en Olaf in de Prinsenpassage

13.15-13.45  Ariel, Rapunzel en Sneeuwwitje lopen rond door het winkelcentrum

14.15-14.45  Anna, Elsa en Olaf in de Prinsenpassage

15.30-16.00  Ariel, Rapunzel en Sneeuwwitje lopen rond door het winkelcentrum

Starz

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. In twee betoverende 30 minuten durende shows neemt Starz, samen met de kinderen, een kijkje in Sterrenland. In de shows moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: de vlaggetjes zijn kwijt! Help jij de vlaggetjes terug te vinden?

De shows vinden plaats op het podium op het Bomenplein om 13.45 en om 14.45 uur

Foto

Kies je outfit in de speciale kleedruimte en ga op de foto voor het groene scherm. De foto’s, waarbij je voor een mooie prinsen- en prinsessenachtergrond staat, zijn vervolgens op de Facebookpagina van In de Bogaard gratis te downloaden. De foto kan gemaakt worden in de Prinsenpassage, tegenover Bonita. 

Schminken

Altijd al een echte prinses willen zijn? Of juist een piraat, tijger of vlinder? Laat je tussen 12.00 en 16.00 uur schminken in de Prinsenpassage, tegenover Bonita. 

Beautytent

Op het Bomenplein staat een echte beautytent! Hier kun een gave glittertatoeage laten zetten en je nagels prachtig laten lakken! Ga de tent in als jezelf en kom er als een echte prins(es) weer uit!

Koets

Op het Bogaardplein rijdt de hele middag de koets van Assepoester rond! Deze koets wordt getrokken door 2 prachtige paarden. Kom jij ook een ritje maken?

Al deze activiteiten en prinsessen zijn te vinden in de Prinsenpassage, op het Bomenplein en op het Bogaardplein in winkelcentrum In de Bogaard en aan de activiteiten kan kosteloos deelgenomen worden!