Ontmoet jouw idool Furtjuh op zondag 30 september! Wil je zelf leren vloggen? Dat kan! Volg een mini-workshop vloggen, ga aan de slag met jouw vlogopdracht en win een gave prijs! Bij het selfie-point kun je laten zien hoe jij eruit ziet als vlogger.

Furtjuh

Vlogger Furtjuh (Rutger Vink) is zondag 30 september van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig in Winkelcentrum In de Bogaard! 

Ga met hem op de foto te gaan of vraag zijn handtekening. Foto’s zullen gemaakt worden door een professionele fotograaf en zullen op onze Facebookpagina geplaatst worden.

De vlogger is bekend geworden via zijn YouTubekanaal waar hij een aantal jaren geleden mee begonnen is. Inmiddels heeft hij ongeveer 500.000 abonnees. Hij post elke donderdag een nieuwe vlogs waar een breed scala aan onderwerpen ter sprake komt.

Miniworkshop vloggen

Om 12.30, 13.30 en 14.30 kun je op het Bomenplein een mini-workshop vloggen volgen. In deze workshop leer jij hoe je een leuke vlog kunt maken! Aan het eind van de workshop krijg je een opdracht mee om zelf gelijk aan de slag te gaan. Neem je camera of mobiele telefoon dus mee! Maak jij een gave vlog, stuur hem op naar info@indebogaard.nl en win één van de vele prijzen!

Op de foto als vlogger

In de Sterpassage kun jij een selfie maken bij het selfie-point! Ga als vlogger op de foto en post hem zondag 30 september op de Facebookpagina van In de Bogaard als reactie onder ons bericht dat die dag op Facebook komt. De leukste inzendingen winnen een gave prijs!

Prijzen

Met het insturen van je vlog zijn de volgende prijzen te winnen:

5x kadobon €5,- te besteden bij Leonidas, Kadobon Amara Kids t.w.v. €25,-, sportpakket van Basic Fit, pakket van A.H. XL, Bon t.w.v. €19,95 van BijOma.nl, kadobon t.w.v. €50,- van juwelier Goudland, Goodibag van McDonald's, 2x 15cm menu van Subway, Damesgeur van Chloe van Ici Paris XL, Pomme-Pidou spaarpot naar keuze van Aluminiumkunst, 2 kadobonnen t.w.v. €12,50 van J22.

Met het insturen van jouw selfie bij het Selfie-point in de Sterpassage zijn de volgende prijzen te winnen:

5x kadobon t.w.v. €5,- te besteden bij Leonidas, een top van Mooon, een kadobon t.w.v. €25,- van Amara Mode, een pakket van A.H.XL, een bon t.w.v. €25,- van TUI, een goodiebag van McDonald's, 2 kadobonnen t.w.v. €12,50 van J22